Bewegen alleen is niet voldoende

Bewegen alleen is niet voldoende als je een verbetering wilt bereiken in uw lichaamssamenstelling. Een aanpassing van het voedingspatroon is meestal noodzakelijk. Minimum 1 x per maand wordt er een algemeen voedingsadvies gegeven bij Peppers health center. Via het algemeen voedingsadvies wordt het voor de klant meestal duidelijk waar de fout in het voedingspatroon zit en worden tips en aanbevelingen gedaan om de voeding aan te pakken en zo uw lichaamssamenstelling te verbeteren. 

Naast het algemeen voedingsadvies werkt Peppers health center ook met een proteïne/ketosedieet Lignavita. Ook over Lignavita wordt minimum 1 x per maand een uitgebreide infosessie gegeven om het proces van het ketosedieet goed uit te leggen. 

Als het algemeen voedingsadvies te vrijblijvend blijkt te zijn en een ketosedieet te streng, dan kunnen we de vitabox aanbevelen om je op weg te helpen naar een gezond voedingspatroon.

gdf

Het algemeen
voedingsadvies

Tijdens zo een infosessie worden tips gegeven waar je best op let als je wilt afvallen of als je graag uw gewicht op peil wil houden. 

  • Hoe spreek je vet aan en behoud je spieren? 
  • Waar let je op als je een product vastneemt in de supermarkt? 
  • Dit komt allemaal aan bod in het algemeen voedingsadvies.

Het algemeen voedingsadvies gaat door in groepjes van minimum 5 en maximum 15 deelnemers en is toegankelijk voor alle Peppers leden. Niet-leden mogen het voedingsadvies ook bijwonen aan 15€/persoon.

Bel 09/369.91.93 als je graag wilt inschrijven op het algemeen voedingsadvies.

Data van de algemeen voedingsadvies sessies worden bekend gemaakt in onze maandelijkse nieuwsbrief alsook op onze Facebookpagina: www.facebook.com/peppershealthcenter

Tevreden klant Peppers Health Center Wetteren

Reumatoïde artritis

Ik was op zoek naar specifieke beweging die een positieve invloed kon hebben op de reumatoïde artritis waar ik mee kamp. Ik ben zeer tevreden over het bereikte resultaat en ik doe enthousiast verder.

- Lucien

Tevreden klant eGym Wetteren Peppers Health Center

Bloeddruk verlagen succes

Mijn bloeddruk wou ik beter onder controle krijgen, daarnaast wou ik ook graag wat kilootjes kwijt en mijn spiermassa verhogen. Ondertussen heb ik mijn doelstelling bereikt en train ik verder.

- Wim

Tevreden klant diabetes 2 eGym Wetteren

Diabetes Type 2 stabiel

Mijn diabetes type 2 is stabiel en onder controle, mijn vetmassa is gedaald, kortom mijn algemeen gevoel is uitstekend.

- Luc

Tevreden klant Peppers Health Center

Duidelijk resultaat

Het resultaat is voor mezelf heel duidelijk. Ik voel me fitter, slaap veel beter, drink minder alcohol, let op mijn voeding en probeer regelmatig iets te eten.

- Johan

Tevreden klant diabetes fit gym Peppers Health Center

Diabetes type 2

Met mijn diabetes type 2 heb ik ondertussen een prima bloeduitslag gekregen want mijn suikerwaarden waren gedaald van 7,6 naar 6,3 en dit door eGym en aangepaste voeding. Ik had zelf nooit gedacht dat ik dit zou kunnen en bovendien doe ik het nog graag ook.

- Annette

Tevreden klant afslanken voeding Vitabox Wetteren

Vitabox

Vier weken echt bewust omgaan met voeding, lekker, gezond en gevarieerd eten. De resultaten zijn verbluffend en een aanzet om anders te eten: meer energie, minder pijn, minder kilo’s.

- Veerle

Tevreden klant eGym Peppers Health Center

eGym

De “fit for life” visie van Peppers Health Center heeft mij geholpen om mijn leven in handen te nemen en ook gezonder te gaan leven. Doorzetten lukt door de resultaten die ik zelf zie en kan opvolgen in mijn eGym fitness app.

- Peggy

Tevreden klant eGym Wetteren

Meer energie en meer slaap

Ik heb terug meer energie, slaap veel beter en ben op 2 maanden tijd 6 kg afgevallen. Ook zijn de fysieke klachten ( rug en heup) sterk afgenomen.

- Leen

Tevreden klant Vitabox Peppers Health Center

Vitabox

De Vitabox is me heel goed bevallen. Gevarieerde en lekkere gerechten, geen honger gevoel door de eiwitrijke tussendoortjes en de kilootjes die ik nog kwijt wou, gingen er af.

- Cindy

Klant Vitabox Peppers Health Center

Vitabox

Heel tevreden over de Vitabox: vooral de afwisseling gedurende de 4 weken was een verademing

- Annick

Is Peppers Health Center iets voor jou?

Ben jij op zoek naar een plaats om meer te bewegen, te werken aan je gezondheid en tips om af te slanken in regio Wetteren? Dan is Peppers Health Center beslist iets voor jou! Zet nu de eerste stap naar een gezonde levensstijl en doe vrijblijvend de Peppers test.