Het ruimste aanbod openingsuren
in Wetteren en omstreken!

Voor een club die gezondheid hoog in het vaandel draagt en waarbij veilig trainen centraal staat, lijkt het misschien raar dat we toch met onbemande openingsuren kunnen werken.

Vandaar dat we dit graag even toelichten:

Peppers health center werkt met volautomatische toestellen. Een opstart gebeurt uiteraard tijdens de bemande uren bij een Peppers coach. We reserveren voor ieder startend lid een opstartafspraak van 2 uur waarbij het lid correct wordt ingesteld op onze apparaten en wegwijs wordt gemaakt in onze werking.

Onze apparaten zijn coaches op zich. Zij zeggen wanneer het tijd is voor een nieuwe conditietest en voor een nieuwe krachtmeting, zodat iedereen op maat en volgens “eigen kunnen”, blijft trainen.

5 weken na de opstartafspraak is er een vervolgafspraak. Tijdens deze vervolgafspraak krijgen de klanten bijkomende oefeningen en wordt er overlegd of de toegang tot onbemande openingsuren kan geactiveerd worden.

De eerste 5 weken is het de dus enkel mogelijk om te trainen tijdens de bemande openingsuren. Na de vervolgafspraak worden ook de onbemande uren opengesteld.

Er blijven 7/7 bemande openingsuren beschikbaar waar klanten altijd met hun vragen terecht kunnen.

De zeer uitgebreide openingsuren zorgen ervoor dat er een enorm grote flexibiliteit is om 2 x in de week dat uurtje sport te plannen.

We zijn met onze uitgebreide openingsuren 7/7, 16 uur per dag open, uniek in de streek!