Peppers Health Center
Openingsuren

Het Peppers Health Center werkt met zowel bemande als onbemande openingsuren

We zijn bereikbaar voor bezoekers en leden tijdens de bemande openingsuren 7/7 van 09.00 uur tot 13.00 uur en van maandag tot donderdag van 16.00 uur tot 22.00 uur. 

Er zijn voor onze leden extra onbemande openingsuren: 7/7 van 06.00 uur tot 09.00 uur en van maandag tot donderdag van 13.00 uur tot 16.00 uur. Vrijdag, zaterdag en zondag van 13.00 uur tot 22.00 uur.

Ook tijdens feestdagen zijn we onbemand open van 06.00 – 22.00 uur.

sf

  Bezoekers (en leden) Enkel leden
Ma 09.00 – 13.00 uur EN 16.00 – 22.00 uur 06.00 – 22.00 uur
Di 09.00 – 13.00 uur EN 16.00 – 22.00 uur 06.00 – 22.00 uur
Wo 09.00 – 13.00 uur EN 16.00 – 22.00 uur 06.00 – 22.00 uur
Do 09.00 – 13.00 uur EN 16.00 – 22.00 uur 06.00 – 22.00 uur
Vr 09.00 – 13.00 uur 06.00 – 22.00 uur
Za 09.00 – 13.00 uur 06.00 – 22.00 uur
Zo 09.00 – 13.00 uur 06.00 – 22.00 uur

Adresgegevens en
contact

Het Peppers Health Center bevindt zich op de Brusselsesteenweg 227, 9230 Wetteren.

Telefonisch bereikbaar tijdens de bemande openingsuren: 09/369.91.93

Steeds per mail bereikbaar: info@peppershealthcenter.be

Like onze facebookpagina en instagram account en blijf op de hoogte van de activiteiten bij Peppers Health Center.

Succesverhalen

Tevreden klant Peppers Health Center Wetteren

Reumatoïde artritis

Ik was op zoek naar specifieke beweging die een positieve invloed kon hebben op de reumatoïde artritis waar ik mee kamp. Ik ben zeer tevreden over het bereikte resultaat en ik doe enthousiast verder.

- Lucien

Tevreden klant eGym Wetteren Peppers Health Center

Bloeddruk verlagen succes

Mijn bloeddruk wou ik beter onder controle krijgen, daarnaast wou ik ook graag wat kilootjes kwijt en mijn spiermassa verhogen. Ondertussen heb ik mijn doelstelling bereikt en train ik verder.

- Wim

Tevreden klant diabetes 2 eGym Wetteren

Diabetes Type 2 stabiel

Mijn diabetes type 2 is stabiel en onder controle, mijn vetmassa is gedaald, kortom mijn algemeen gevoel is uitstekend.

- Luc

Tevreden klant Peppers Health Center

Duidelijk resultaat

Het resultaat is voor mezelf heel duidelijk. Ik voel me fitter, slaap veel beter, drink minder alcohol, let op mijn voeding en probeer regelmatig iets te eten.

- Johan

Tevreden klant diabetes fit gym Peppers Health Center

Diabetes type 2

Met mijn diabetes type 2 heb ik ondertussen een prima bloeduitslag gekregen want mijn suikerwaarden waren gedaald van 7,6 naar 6,3 en dit door eGym en aangepaste voeding. Ik had zelf nooit gedacht dat ik dit zou kunnen en bovendien doe ik het nog graag ook.

- Annette

Tevreden klant afslanken voeding Vitabox Wetteren

Vitabox

Vier weken echt bewust omgaan met voeding, lekker, gezond en gevarieerd eten. De resultaten zijn verbluffend en een aanzet om anders te eten: meer energie, minder pijn, minder kilo’s.

- Veerle

Tevreden klant eGym Peppers Health Center

eGym

De “fit for life” visie van Peppers Health Center heeft mij geholpen om mijn leven in handen te nemen en ook gezonder te gaan leven. Doorzetten lukt door de resultaten die ik zelf zie en kan opvolgen in mijn eGym fitness app.

- Peggy

Tevreden klant eGym Wetteren

Meer energie en meer slaap

Ik heb terug meer energie, slaap veel beter en ben op 2 maanden tijd 6 kg afgevallen. Ook zijn de fysieke klachten ( rug en heup) sterk afgenomen.

- Leen

Tevreden klant Vitabox Peppers Health Center

Vitabox

De Vitabox is me heel goed bevallen. Gevarieerde en lekkere gerechten, geen honger gevoel door de eiwitrijke tussendoortjes en de kilootjes die ik nog kwijt wou, gingen er af.

- Cindy

Klant Vitabox Peppers Health Center

Vitabox

Heel tevreden over de Vitabox: vooral de afwisseling gedurende de 4 weken was een verademing

- Annick

Teamleden

sf

Karel

Hallo, ik ben Karel, zaakvoerder bij Peppers Health Center. Ik ben in 1997 gestart met een eigen zaak vanuit mijn passie voor fitness. Vandaag blijven we uitkijken naar de nieuwste fitnesstrends. We wonen workshops bij en bezoeken fitnessbeurzen. 

Op deze manier evolueren we verder en investeren  we in de nieuwste technologieën zodat ons aanbod iedereen kan bereiken. Ook klanten met rugklachten, overgewicht, allerlei andere medische aandoeningen, 60 plussers, … kunnen bij ons terecht. Doordat we innoveren blijf ik, zelfs na al die jaren, gepassioneerd in mijn job.

fs

Lily

Hallo, ik ben Lily, de partner van Karel. Samen hebben we een zoon die ook van sport houdt. Ik heb een opleiding marketing genoten en mijn commerciële functie in een metaalbedrijf heb ik in 2014 opgegeven. Dit om fulltime aan de slag te gaan bij Peppers Health Center als bewegings- en voedingscoach. 

In 2010 rondde ik een opleiding afslankconsulente af. Ik coach en begeleid graag de mensen die hun lichaamssamenstelling willen verbeteren. Mijn passie is om iedereen op een leuke en verantwoorde manier naar zijn/haar doelen te begeleiden. Mensen beter zien worden of zien stralen bij het behalen van een doelstelling maakt mij als coach oprecht gelukkig.

fsd

Kristien

Ik ben Kristien. Om gezonder en fitter te worden begon ik in 2015 te sporten bij Peppers Health Center. Door een gelukkig toeval kon ik er na enkele maanden parttime aan de slag. Net zoals mijn collega’s coach ik onze leden op weg naar een gezonder, slanker en fitter leven. Dat doe ik met plezier, overtuiging, empathie en respect. Daarnaast ondersteun ik de administratie en communicatie. 

Samen met mijn partner Ingrid woon ik in Melle. Als vijftiger kan ik al even achterom kijken naar een fijne loopbaan. Ik heb een voorliefde voor Spanje en de Spaanse taal, ben freelance copywriting en vertaler én sport graag. Als je van je hobby je beroep kunt maken...

sfd

Tim

Hallo, mijn naam is Tim Van Caelenberg. Als voetballer bij SK Lochristi ben ik altijd gepassioneerd geweest door sport. Ik sport zelf heel graag en zet mensen graag aan om te sporten. Ik heb een sportopleiding genoten en na mijn 7de jaar Sportclub en Fitnessbegeleider heb ik eerst 2,5 jaar gewerkt in een bakkerij. Sinds oktober 2018 kreeg ik de kans elke maandagavond bij te springen bij Peppers Health Center. Ik ben nu een vast fulltime medewerker van Peppers Health Center sinds juli 2019. Het enthousiasme en de inzet van Karel en Lily hebben mij geïnspireerd en gemotiveerd om 300% te gaan voor mijn passie/droom. Hun manier van werken en denken sluit volledig aan bij de mijne waarbij we met 4 het ideale team vormen om de mensen naar het optimale te begeleiden. Mijn functie bij Peppers Health Center weerspiegelt mijn passie en deze is om mensen naar een gezondere, fittere levensstijl te begeleiden

Zet je eerste stap

Maak kennis
met onze werking

Iedereen weet het wel, voldoende bewegen is levensbelangrijk. Bewegen in combinatie met een gezond eetpatroon zorgen voor een gezonde levensstijl.

Het Peppers Health Center is er voor iedereen die gewone fitness of sport maar niets vindt… of gewoon er niet te veel tijd wil aan verliezen. 
Fitnessfanaten, topsporters  en krachtsporters gaan zich niet thuis voelen bij het Peppers Health Center. 

Het Peppers Health Center is er voor mensen van 16 tot 99 jaar jong die graag fit en gezond willen blijven door op een verantwoorde manier te gaan bewegen. 

Kom gratis en vrijblijvend ontdekken of jij je thuis voelt in onze club. Maak nu een afspraak voor een gratis en uitgebreid vrijblijvend infomoment. 

Leg je afspraak
meteen vast